Ekşi Mayalı Ekmek Siparişi Nasıl Veririm

Ekşi Mayalı Ekmek Siparişi Nasıl Veririm

 

 

EKŞİ MAYALI EKMEK SİPARİŞİ NASIL VERİLİR?

 

Ekşi mayalı ekmek yemek masalarında sıkça yer verilen ekmek türlerinden birisidir. Klasik ekmeklerden sonra en fazla tüketilen ekmek çeşitleri içinde yer alan bu ekmekler, doğal ve katkısız olarak üretildiklerinden son derece sağlıklıdır.

 

Sağlıklı yaşam için tüketilmesi gereken ekşi mayalı ekmeklere ulaşmak da artık çok kolay. Bu yazımızda ekşi mayalı ekmeklere nasıl ulaşabileceğinizi anlatacağız.

 

Çağımızın teknolojik imkânları ekşi mayalı ekmeğe ulaşma yöntemlerini de artırmaktadır. Eğer yeteri kadar şanslıysanız mahallenizde veya semtinizde ekşi mayalı ekmek üreten bir fırına ulaşabilirsiniz. Ancak ekşi mayalı ekmek üretimi zahmetli ve maliyetli bir süreç olduğundan mahalle fırınları genel olarak endüstriyel maya kullanmayı tercih etmektedirler.

Bununla birlikte internet üzerinden de ekşi mayalı ekmek siparişi vererek Türkiye’nin neresinde olursanız olun ekşi mayalı ekmeği kapınızda teslim alabilirsiniz.

 

Kukumav’dan Nasıl Ekşi Mayalı Ekmek Siparişi Verebilirim?

 

www.kukumav.com.tr adresi üzerinden dilediğiniz ekşi mayalı ekmeği isterseniz dilimli isterseniz de bütün olarak sipariş verebilirsiniz.

• 0538 594 7101 numaralı Whatsapp hattımızdan günün her saati satış temsilcimiz ile canlı olarak görüşerek de siparişinizi oluşturabilirsiniz.

 

Dilerseniz www. Kukumav.com.tr’den dilerseniz de WhatsApp hattımızdan vereceğiniz siparişleriniz size özel olarak üretilerek, eğer İstanbul içerisindeyseniz dağıtım günlerimizde kapınıza kadar Kukumav tarafından teslim edilmektedir. İstanbul dışından sipariş verirseniz de anlaşmalı kargo firmamız ile en geç 2 iş günü içerisinde ekşi mayalı ekmeğinize ulaşırsınız.

 

Ekşi mayalı ekmekler endüstriyel mayalı ekmeklere göre daha uzun süre taze kaldığı için ekmeğinizi kargo ile bile alsanız ağız tadı ile tüketebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Ekşi Mayalı Ekmek Siparişi
Mart 01, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR