Karabuğday Ekmeği Glutensiz Mi?

Karabuğday Ekmeği Glutensiz Mi?

Karabuğday ekmeği, kullanılan hammadesi ve doğası gereği glutensizdir. Karabuğday ekmeği, tamamen doğal olmakla birlikte glutensiz vesüt ürünleri içermez. Bu glutensiz, ekşi mayalı ve esmer ekmeği nasıl yerseniz yiyin çok seveceğiniz kesin!,

Ev Yapımı Tadında Glutensiz Karabuğday Ekmeği

Hiç bir şey ev yapımı ekmeğin hislerine tercüman olamaz. Bu mottoda karabuğday ekmeği ve diğer tüm ekmek çeşitlerimizi doğal ve yöresel malzemeler kullanarak yapıyoruz. 

Ekşi mayalı ekmeklerimizi lütfen marketlerde hazır satın ekmek çeşitleri ile karşılaştırmayız. Kendiniz ve aileniz için tamamen doğal, sağlıklı ev yapımı karabuğday ekmeğimizi çok seveceksiniz. Karabuğday ekmeği, tam buğday ekmeğine benzer şekilde yumuşak ama doyurucudur.

Karabuğday Ekmeği Nasıl Hazırlanır?

  • Karabuğday ekmeği tamamen siparişiniz üzerine size özel olarak kukumav tarafından hazırlanmaktadır.
  • Karabuğday ekşi mayası ve karabuğday unu ile yapılır.
  • Karabuğday ekşi mayasıyla yapıldığı için gluten içermez.
  • Ürünlerimizde tamamen doğal ve yöresel malzemeler kullanırız.
  • Karabuğday ekmeğinin net ağırlığı 800 gramdır.
  • İçeriğinde net olarak kukumav ekşi mayası, çiğ karabuğday unu, kaynak suyu, kaya tuzu bulunur.
  • Ürün glutensiz olmasının yanısıra vegandır.

 

karabuğday ekmeği glutensiz mi?

 

Glutensiz Karabuğday Ekmeği İçin Özel Formül!

Ispartanın Sav köyü'nden tedarik ettiğimiz doğal ekşi mayamızı, Kukumav mutfağımıza özel formülümüz olan organik un karışımımızla desteklemekteyiz. Pişirme sonrasında ortaya çıkan enfes karabuğday ekmeğimizin tadı damağınızda kalacak. Tadını asla unutamayacağınız glutensiz karabuğday ekmeğimize deyim yerindeyse aşık olacaksınız! Oldukça sağlıklı ve doyurucu etkiye sahip olan glutensiz ekmeklerimiz hayatınızın rutin bir parçası olacaktır. Sağlığına önem veren kullanıcılarımızın ilk tercihi olan glutensiz karabuğday ekmeği siparişiniz üzerine sadece size özel olarak hijyenik ortamda hazırlanmaktadır.

Glutensiz Karabuğday Ekmeğini Nereden Satın Alabilirim?

Karabuğday ekmeği, ekşi mayalı ekmekler ve diğer tüm ekmek çeşitlerini gönül rahatlığı ile kukumav.com.tr web adresinden sipariş verebilirsiniz. 

 

Etiketler: karabuğday, ekmeği, glutensiz, mi, karabugday, ekmegi, glutensiz, karabuğday nedir, karabuğday nasıl hazırlanır?
Mart 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR