Pirinç patlağı, pirinçlerin rengi dönünceye dek kavrulması sonucu ortaya çıkan gevrek bir atıştırmalık alternatifidir. Yapım süreci mısır patlağına benzeyen patlamış pirinç, tercihe göre yağ ile birlikte tuz ya da şeker ilave edilerek de hazırlanabiliyor. Ürünün üretim aşamasında yağ, rafine şeker ve tuz benzeri herhangi bir ilave lezzet unsuru kullanılmamıştır. Şekersiz pirinç patlağı, bu doğrultuda gerek doğrudan gerekse de farklı lezzetlerle bir bütün halinde keyifle tüketilebiliyor.
100 gr
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.