Kukumav Sade ekmeğimizi yulaf, keten tohumu ve ay çekirdeği ile lezzetlendirdik.... Kolay tüketmeniz için tost ekmeğini şeklini verdik ve dilimledik....
950 gr
Organik Buğday Unu
Organik Tam Buğday Unu
Kukumav Ekşi Mayası
Yulaf
Keten Tohumu
Ay Çekirdeği
Kaynak Suyu
Kaya Tuzu
Vegan
Ekşi Maya Nedir?
Ekşi Maya un ve suyun uygun sıcaklık ve nemde yeterli sürede bekletilmesiyle elde edilir. Isparta'nın Sav Köyü'nden temin ettiğimiz ekşi mayamızı Kukumav mutfağında özel formülümüz olan organik un karışımımızla beslemekteyiz.
Ekşi Mayalı Ekmeklerimiz;
Kukumav mutfağında endüstriyel maya kesinlikle kullanılmaz ve geleneksel yöntemlerle ekmek yaparız. Kukumav ekşi mayası ile mayalandırılan hamur elle katlama ve şekil verme işlemlerinden geçirildikten sonra soğuk dolaplarda yaklaşık 24 saat bekletilir. Mayalanma süreci tamamlanan ekmeklerimiz taş tabanlı fırınımızda pişirilerek en taze haliyle size ulaştırılır.
Neden Kukumav Ekşi Mayalı Ekmeklerini Tercih Etmelisiniz?
Ekşi Mayalı Ekmekleri Nasıl Saklamalısınız?
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.