Milk Oolong (Milky Oolong) çayı, oolong çayları arasında farklı bir yere sahiptir. Tayvan bölgesinde yetişen özel oolong çaylarının yarı-top şeklinde sarılması ile elde edilir. Normalde sofistike bir tada sahip Oolong çaylarının özelliklerini taşır. Bunun yanında doğal süt kremasını andıran bir tadı vardır.
Milk Oolong çayı, Formosa Oolong gibi diğer Oolong çaylarına göre daha hafif ve pürüzsüz bir tada sahiptir.
İçindekiler: Oolong çayı
Demleme: 85°C – 95°C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 3-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.
Servis sayısı: Ortalama 35 fincan
50 gr
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.