Rooibos Vanilla, Güney Afrika’da yetişen Rooibos bitkisinin vanilya parçaları ile harmanlaması ile elde edilir. Hem soğuk (ice-tea) hem de sıcak olarak içebilirsiniz.
Rooibos, (ROY-bos veya bazen de roybus olarak okunur) eşsiz lezzeti nedeni ile tüm dünyada sevilerek içilen bir çaydır.
Düşük tanen (tannin) oranına sahip oldukları için herhangi bir acılaşma olmadan çay bitkisinden daha uzun süre demlenebilirler.
İçindekiler: Rooibos yaprağı,vanilya parçaları, vanilya aroması
Demleme: 95 °C – 100 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 5-7 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir. Rooibos çayı uzun süre demlendiğinde acılaşma yapmadığı için yoğun tatlar için daha uzun demleme sürelerini deneyebilirsiniz.
Servis sayısı: Ortalama 35 fincan
50 gr
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.